Θρασύτατη ληστεία


Θράσος αλλά και ακριβείς πληροφορίες φαίνεται ότι διέθεταν τα δύο άτομα τα οποία χθες το μεσημέρι εισέβαλαν ένοπλα στο τεχνικό γραφείο του Μιχάλη Τσόντου, που βρίσκεται
σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Μέγαρο, αρπάζοντας από το λογιστήριο 25.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν για την πληρωμή του προσωπικού.
Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας οι δράστες διέφυγαν με ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού και παρέμεναν ασύλληπτοι μέχρι χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τον κ. Τσόντο, οι ληστές μπήκαν στο γραφείο του, που βρίσκεται στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών 1, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, κρατώντας ο ένας ένα πιστόλι κι ο άλλος μια κοντόκαννη καραμπίνα. Οι υπάλληλοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο ανέφεραν ότι οι δύο άντρες μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας από την πίσω είσοδο που βρίσκεται από επί της οδού Μαλαθήρου: "Γύρω στη 1.55 το μεσημέρι άκουσα θόρυβο έξω από το γραφείο μου και είδα ότι είχε έρθει κάποιος ο οποίος είχε καλύψει το πρόσωπό του με ένα μαντήλι και φορούσε κι ένα τζόκεϋ. Είχε προτεταμένο ένα πιστόλι και απειλούσε τη γραμματέα μου. Με φώναξε κι εμένα έξω και μας έβαλε στο πάτωμα να ξαπλώσαμε. Παράλληλα εμφανίστηκε κι ένας δεύτερος ο οποίος φορούσε μια κάσκα μοτοσυκλετιστή και κρατούσε μια καραμπίνα. Μας ζήτησαν τα λεφτά και προκειμένου να μην διακινδυνεύσουμε την ακεραιότητα των υπαλλήλων, χωρίς κανένα δισταγμό, τα δώσαμε", σημείωσε ο κ. Τσόντος και πρόσθεσε ότι μόλις οι δράστες πήραν τα χρήματα έφυγαν από την πίσω είσοδο, από την οποία είχαν μπει λίγο νωρίτερα, ανέβηκαν σε ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού και εξαφανίστηκαν.
Ο κ. Τσόντος δήλωσε τέλος ότι οι δύο ένοπλοι φαίνεται να είχαν σαφείς πληροφορίες σε ό,τι αφορά την ημερομηνία πληρωμής των εργαζομένων, αλλά ακόμα και τη διάταξη του γραφείου, ενώ - σύμφωνα με την εκτίμησή του - οι δύο άντρες πρέπει να ήταν Έλληνες: "Θεωρώ ότι είχαν σαφείς πληροφορίες όσον αφορά την ημερομηνία πληρωμής, το πότε τα λεφτά θα είναι στο γραφείο και ίσως γνώριζαν και λεπτομέρειες όσον αφορά τη διάταξη του γραφείου", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όλο το γεγονός δεν κράτησε περισσότερο από ένα λεπτό.
www.haniotika-nea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε