Μεγάλη κομπίνα με ταξί στο αεροδρόμιο...

http://press-gr.blogspot.com
Ετυχε σε συγγενή μου και μετά από ενδελεχή έρευνα ανακάλυψα ότι είναι κοινό μυστικό στις πιάτσες των ταξί αλλά είναι και σε γνώση της Αστυνομίας.
Συμβαίνει κυρίως τις βραδινές ώρες και το κάνουν ορισμένοι οδηγοί ταξί σε ηλικιωμένους, νεαρές κοπέλες και τουρίστες. Επιβιβάζουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με προορισμό περιοχες της Αθήνας.

Οταν ο επιβάτης δώσει το αντίτιμο αλλάζει το νόμισμα σε μικρότερο ο οδηγός ισχυριζόμενος ότι...
έλαβε μικρότερο ποσό και απαιτώντας με έντονο ύφος μεγαλύτερο. Στη περίπτωσή μου ισχυρίστηκε ότι πήρε 10ευρω ενώ έλαβε 50ευρω. Λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσό από τον τρομοκρατημένο και αδύναμο να αντιδράσει επιβάτη και μέχρι ο τελευταίος να κατέβει από το ταξί ο οδηγός έχε κατεβάσει τις αποσκευές και έχει ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ και αποχωρεί. Η Αστυνομία αδυνατεί να ενεργήσει χωρίς τιν πινακίδα. Αυτό γίνεται πολύ συχνά τελευταία.
Όμως ανακάλυψα και κάτι άλλο ακόμα πιο σημαντικό και θα πρέπει να το εξετάσει άμεσα η ΕΥΠ και η Αστυνομία.
Στις έρευνες μου αυτές, οδηγοί ταξί που επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, μου είπαν ακομα ότι επειδή τα ταξί είναι παντελώς ανεξέλεγκτα από τροχαία και αστυνομία, ορισμένα -και προφανώς λίγα- ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με αντίτοιχη προμήθεια στον οδηγό.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΑ; ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑΝΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ";
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε