Απόπειρα αυτοκτονίας στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο..


..έπεσε απο τα τείχη,σώθηκε απο θαύμα!
Άγιο είχε μια 39χρονη Ηρακλειώτισσα που προσπάθησε χθές το μεσημέρι, ρίχνοντας βουτιά στο κενό από τα τείχη στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πλατεία Ελευθερίας, να δώσει τέλος στην ζωή της.
Εκ θαύματος, σώθηκε η 39χρονη, που όπως ισχυρίστηκε στους περίοικους που έσπευσαν στο σημείο, μόλις την είδαν και την ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, ήθελε για προσωπικούς της λόγους, να δώσει τέρμα στην ζωή της.

Μόνο με κακώσεις και πόνο στα κόκκαλα, νοσηλεύεται μετά την βουτιά της στο κενό, από τόσο ύψος, η 39χρονη. Το περιστατικό σημειώθηκε χθές το μεσημέρι, όταν οι ιδιοκτήτες περιπτέρου και οι οδηγοί ταξί που βρισκόταν εκεί, αντιλήφθηκαν μια γυναίκα αποφασισμένη, να αυτοκτονήσει, η οποία σκαρφάλωσε στα τείχη. Την φώναζαν τι κάνεις αλλά πρίν προλάβουν να αντιδράσουν, η 39χρονη είχε ήδη πέσει στο κενό.
Αμέσως έσπευσαν από κάτω, από τα τείχη και με έκπληξη αντιλήφθηκαν ότι η κοπέλα ζούσε, έχοντας της αισθήσεις της, διότι τους μιλούσε και φώναζε ότι πονά και ότι γιατί δεν πέθανε. Καθώς ήθελε να αυτοκτονήσει.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου την παρέλαβε και την μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από χθές, σε αρκετά σοβαρή, αλλά όχι επικύνδινη για την ζωή της κατάσταση.
Συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι δηλώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόταν εκεί. Οι οποίοι τονίσαν ότι όταν ο άνθρωπος δεν είναι γραφτό να πεθάνει, ότι και να κάνει. Ενώ όλοι κάνουν λόγο για θαύμα. Καθώς πολλά παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν, βουτιών από το ίδιο σημείο, με μοιραία πάντα κατάληξη.
Πηγή:ΠεδιαδαNews.gr
http://sofoscrete.blogspot.com/2009/07/blog-post_3859.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε