κ. Παπαθεμελή, μην αντιγράφετε τα πολιτικά απόβλητα.!


Κύριε Παπαθεμελή, μην μπαίνετε στο παιχνίδι των πολιτικών ...εντυπώσεων.
Μην αντιγράφετε τις ...συνταγές των πολιτικών απόβλητων.
Κύριε Παπαθεμελή, ΕΣΕΙΣ, δεν είστε Αλαβάνος, αλλά ούτε και περιθωριακό στοιχείο.!
Όλοι μας σεβόμαστε τον ανθρώπινο πόνο, αλλά όταν επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση αυτού, τότε τα πράγματα, δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλαμε να ...φαίνονται.
Φαντάζουν πολύ υπερβολικά, και κυρίως άκρως υποκριτικά.

Υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας στο κρεβάτι του πόνου, και ειδικά κάποιοι ένεκα της Υπηρεσίας τους και κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά η επιλεκτική αντιμετώπιση κάποιων εξ αυτών, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος για τον καθένα μας, και ειδικά στην περίπτωσή σας Κύριε Παπαθεμελή, η συγκεκριμένη κίνησή σας, ανέτρεψε σε βάρος σας το πολιτικό κλίμα, καθώς και όλες τις αγνές ομολογουμένως προθέσεις σας.
Κι' όλα αυτά, με αφορμή την επίσκεψή σας στην Κων/να Κούνεβα και το δελτίο τύπου που εκδόσατε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/7/09
Την Κωνσταντίνα Κούνεβα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται για 7 και πλέον μήνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και Επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής. Ο κ. Παπαθεμελης, εξέφρασε στην ασθενή την συμπάθειά του για την παρατεινόμενη ...ταλαιπωρία της υγείας της, καθώς και την αγανάκτησή του για το αποτρόπαιο συμβάν και όσα προηγήθηκαν πριν από αυτό, στο εργασιακό της περιβάλλον. Ο κ. Παπαθεμελής δεσμεύθηκε στην κ. Κούνεβα να ζητήσει από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης την εντατικοποίηση των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ενόχων, ενώ υπογράμμισε με νόημα την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρήθηκε από μερίδα του πολιτικού κόσμου, "...ενώ τώρα, την έχουν όλοι ξεχάσει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε