Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση


Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού στους Δήμους Ν. Αγχιάλου, Αφετών και στην Κοινότητα Μακρινίτσας αλλά και για την καθαρότητα της θάλασσα στις ακτές κολύμβησης του Παγασητικού, στον Νομό Μαγνησίας.
Η εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ζήτησε την διενέργεια ελέγχων από την Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, και θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία της υπόθεσης.

Η προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε με αφορμή τη διαφορά που παρουσιάζουν οι μετρήσεις ιδιωτών και κρατικών φορέων και οργανισμών και αποβλέπει στο να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του πόσιμου νερού και των θαλάσσιων νερών στις ακτές κολύμβησης.

Η προκαταρκτική εξέταση θα ανατεθεί σε πταισματοδίκη και αναλόγως των αποτελεσμάτων σε δεύτερο βαθμό θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις οι αρμόδιοι για το θέμα φορείς.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:14 π.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΙΑ ΒΟΛΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ???...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ?? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??...ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ'ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ Η Β.ΠΙΕΡΙΑ??ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΠΟΤΙΣΜΑ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ Κ.ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΥ!!!ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:16 π.μ.

    Εμεις οι κατοικοι της ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΕΤΟΥΜΑΙ να μας δειξουν τις τελευταιες μετρισεις του νερου της ΜΟΡΝΑΣ.Δεν μπορουν να κοροι΄δευουν μαζι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε