Ανήλικοι εξαπατούσαν μέσω διαδικτύου ανυποψίαστους πολίτες



  • 0
 Ανήλικοι εξαπατούσαν μέσω διαδικτύου ανυποψίαστους πολίτες
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής
Δυο νεαροί 17 και 18 ετών εξαπατούσανυποψήφιους αγοραστές κινητών τηλεφώνων, αναρτώντας σχετική ηλεκτρονική αγγελία με χαμηλές τιμές.
Ειδικότερα, οι δράστες τουλάχιστον δύο φορές κατά το χρονικό διάστημα από 21.09.2012 έως 20.11.2012 προέβησαν στην εξαπάτηση υποψήφιων αγοραστών κινητών τηλεφώνων από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, τη Σάμο και τη Ρόδο, προσποιούμενοι τους πωλητές κινητών τηλεφώνων και αναρτώντας σχετική ηλεκτρονική αγγελία με χαμηλές τιμές.
Με τον προαναφερόμενο τρόπο κατόρθωσαν να εξαπατήσουν τουλάχιστον δύο πολίτες, από τους οποίους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ μέσω πληρωμής με αντικαταβολή σε εταιρεία ταχυμεταφορών, παραδίδοντας τελικά άλλα κινητά τηλέφωνα από τα συμφωνηθέντα και σε κακή κατάσταση.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στην κατοχή των δραστών στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ ο 18χρονος προέβη στη διάπραξη συνολικά οκτώ περιπτώσεων απάτης με την ίδια μέθοδο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε