Aναγνώστης..Αν ο κος Θεοδωρίδης ήταν αποτυχημένος με έργο μηδέν οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι τι είναι;


Αν ο κος Θεοδωρίδης ήταν αποτυχημένος με έργο μηδέν οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι και ειδικότερα όσοι επιβραβεύτηκαν με την παραμονή τους τι είναι; Μόνο στα οικονομικά είδα λίγο νοικοκυριό αλλά κι εκεί η κα Δήμαρχος έκανε αλλαγές. Προς το καλύτερο οι αλλαγές; Θα δείξει ο χρόνος! Πάντως εδώ και 2 χρόνια δεν είδα να γίνεται κάτι στο περιβάλλον ή να φτιάχνεται αυτό το γεφύρι που θα έχει στο τέλος την ιστορία του γεφυριού της Άρτας! Λόγω δουλειάς βλέπω τι γίνεται και στις γύρω πόλεις κα η δική μας κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη! Δεν είναι τέλεια αλλά ένα σκαλί επάνω! Να δουμε τι θα κάνουνε και οι νέοι και θα κρίνουμε. Η κα Δήμαρχος μάλλον βιάστηκε σε κάποιες κινήσεις της αλλά ο καιρός θα δείξει αν είχε δίκιο!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:07 μ.μ.

    Ο Θεόδωρος ήταν τυπικό, με όραμα και ουσία...όπου μπόρεσε να δράσει...μάλλον λάθος κίνηση η απομάκρυνση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:09 π.μ.

    to protopalikaro tou 8eodoridi eise file pio ergo petyxe ;me xountikes praktikes ;me yfos popota;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3:30 μ.μ.

    Άμα είσαι όλη μέρα σπίτι βλέποντας τόσο ενημερωτικές εκπομπές, ναι συμφωνώ δεν έκανε έργο! Και ειδικά τη συγκεκριμένη σειρά; χεχε.. Όταν είχα θέμα με κάποια σκουπίδια τον πήρα τηλέφωνο και μου έλυσε τις απορίες. Αν είσαι από αυτούς που έφαγαν πρόστιμο πιστεύω δεν ήταν άδικο.. Εγώ είδα μια πόλη χωρίς αφίσες, οι δρόμοι σε καλή κατάσταση.. ΟΚ κανείς δεν είναι τέλειος αλλά κρίνω ότι έκανε κάποια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4:24 μ.μ.

    eytyxos den efaga kanena prostimo pioi dromoi itane ka8aroi mitropoleos benizelou ;AA kai oi elias; alla malon katalaba krinis ton ka8e ereto apo tin exipiretisei pou 8a kanei ston ka8ena mas oso gia tis afises to idio epratan kai oi proigoumenoi pou perasan apo aytoi tin 8esi opote min krineis kapion apo tin exipiretisi pou sou ekane giati apo ousia o k.eitane mono frourou kai aromata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giannis Tsekouras10:24 π.μ.

    Poies itan oi xountikes praktikes re anwnume? Pou elege na douleuoun kanonika tis wres tous oi ergazomenoi? 6-12? Asxete, e asxete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3:41 μ.μ.

    Εξυπηρέτηση φίλε 4:24 δεν ήταν όπως το πονηρό σου το σκέφτηκε. Αυτό το έκαναν οι παλιότεροι αντιδήμαρχοι και το ξέρουμε όλοι μας. Που πήγαιναν οι υπάλληλοι να καθαρίσουν τα σπίτια και τις αυλές στο Σέλι; Που πήγαιναν να πάρουν τα μπάζα του φίλου τους με έξοδα του Δήμου; Αυτά ήταν εξυπηρετήσεις. Κι αυτά ο κος Θεοδωρίδης δεν τα έκανε και κόπηκε ο βήχας σε πολλούς! Εξυπηρέτηση ήταν να μου πει ότι δεν είναι σωστό να πετάξω τα μπάζα μου στους κάδους και να επικοινωνήσω με την αρμόδια υπηρεσία και μου εξήγησε όλους τους λόγους. Αλλά δεν μπαίνεις στο νόημα των ανακοινώσεων και διαβάζεις τα πάνω πάνω. Γέμισε η χώρα κριτές που δεν σηκώνουν το χέρι τους να βοηθήσουν μέρες που είναι. Ας μη το σηκώσουν! Μπορείνα μυρίσει και καμιά μασχάλη. Εμείς που θέλουμε να δούμε καλύτερες μέρες θα το κάνουμε και χωρίς εσάς. Σαν τους προπονητές της κερκίδας κάνουν κάποιοι. Πήγες σε κάποιο εθελοντικό καθαρισμό όταν μας καλούσε κάποιος αιρετός; Ή επειδή αυτοί πληρώνονται να πάνε μόνοι τους; Ή αφού πληρώνουμε τέλη να πάνε οι υπάλληλοι; Αν είμαι εγώ κάφρος και άμυαλος και πετάξω το χαρτί από το κρουασάν μου στη Μητροπόλεως και δεν με γράψει η Δημ. Αστυνομία παρότι με είδε (γιατί τους βλέπω που κάθονται και μόνο σφυρίζουν) δεν φταίει κανένας υπάλληλος να κάτσει να δουλεύει πρωι μεσημέρι απόγευμα Σάββατο και Κυριακή και να τρέχει από πίσω μου. Δεν παίρνω το μέρος των υπαλλήλων αλλά έτσι είναι. Θέλουμε εναν καθαριστή πίσω μας, εναν αστυνόμο, εναν πολιτικό, εναν ιατρό, εναν εναν εναν..Αλλά εμείς από τη πολυθρόνα μας κριτική! Sorry για το μέγεθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε