Δ.Δάσκαλος..Για τους νέους αντιδημάρχους


Μετά τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων του Δήμου μας αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, Καγκελίδη Αντώνιο, Κορωνά Θεόφιλο, Λαζαρίδη Αριστομένη, Μαυροκεφαλίδη Νικόλαο, Παπαδόπουλο Βασίλειο και Τσιαμήτρο Νικόλαο και να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου για δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, ειδικά σε μια εποχή που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά το γεγονός πως βάλλεται, πρέπει να παραμείνει στυλοβάτης των δικαιωμάτων των πολιτών.
Συνάδελφοι στην Τ.Α. και φίλοι
Φρονώ ότι η αγάπη που νοιώθετε για τα αυτοδιοικητικά θέματα,  η ευαισθησία που σας διακρίνει σε θέματα τοπικής ανάπτυξης, η ευγένεια, η σύνεση, η εργατικότητα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προδικάζουν μία γόνιμη και δημιουργική θητεία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η προσωπική και συλλογική προσφορά είναι αυτή που θα βγάλει τον τόπο μας από την κρίση και θα εδραιώσει μια δίκαιη κοινωνία στην πατρίδα μας σ ένα σημαντικό σταυροδρόμι για την Ελλάδα σε μια στιγμή που η κρίση μας ζητά να αλλάξουμε 
Είναι βέβαιο ότι μόνο αν είμαστε σε επαφή με την τοπική κοινωνία και εργαστούμε όλοι μαζί, συλλογικά, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση στην παρούσα δύσκολη συγκυρία και να βάλουμε ισχυρά θεμέλια για το μέλλον και το μόνο μέσο για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού είναι η συλλογική δουλειά. Θέλουμε μια αυτοδιοίκηση διανθισμένη με ανθρωπιά και ειλικρινές χαμόγελο, με συλλογικές αξίες και νέες μεθόδους, για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, για να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής του τόπου μας.
Μ' αυτές τις σκέψεις σας εύχομαι και καλή δύναμη για μια γόνιμη και δημιουργική θητεία κάθε επιτυχία στο έργο σας και στην ευόδωση των προσπαθειών σας θα μας βρείτε τόσο εμένα προσωπικά όσο και την ΔΕΥΑ Βέροιας, όπως πάντα, αρωγούς και συμπαραστάτες .

Δημήτριος Δάσκαλος
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Βέροιας
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε