O Αθλητικός Σύλλογος Βέροια«Ημαθίων»έχει χορό


imathionas_agiasmos1O  Αθλητικός Σύλλογος Βέροια«Ημαθίων» ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 9:00 το βράδυ, στο εξοχικό κέντρο Ρέμβη (επί της οδού Βέροιας-Ασωμάτων), θα λάβει χώρα εκδήλωση με επίδειξη μαχητικών τεχνικών, βραβεύσεις αθλητών και μαθητών καθώς και φιλανθρωπική δράση, όπως και κοπή βασιλόπιττας.
Το σερβίρισμα θα γίνει σε ροτόντες των 8 ατόμων. Σε κάθε ροτόντα θα σερβιριστούν 8 διαφορετικές σαλάτες και για τον καθένα 1 μερίδα φαγητό: α) Γουρουνόπουλο γάστρας, μπιφτέκι, πατάτες τηγ, ρύζι ή β) Γουρουνόπουλο γάστρας, σνίτσελ κοτόπουλο, πατάτες τηγ, ρύζι. Ποτά: Μπύρα, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασί λευκό, κρασί κόκκινο, αναψυκτικά.
Από τις 9:00μμ αρχίζει το σερβίρισμα. Θα υπάρχει ακουστική μουσική στη διάρκεια του φαγητού. Στις 10:30 θα γίνει το καλωσόρισμα και η φιλανθρωπική δράση, μια μικρή επίδειξη μαχητικών τεχνικών, η βράβευση όσων διακρίθηκαν (αθλητικές επιδόσεις, μαθήματα και ήθος) και θ' ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιττας. Στη συνέχεια αρχίζει το χορευτικό πρόγραμμα... θα έχει απ' όλα... η ορχήστρα θα κάνει κέφι και τα κέφια μας.
Όποιος φθάνει πρώτος, διαλέγει τραπέζι. Για τους άλλους... ό,τι μείνει (το κέντρο είναι κυκλικό και έχει μόνο 2 σειρές τραπεζιών, 1η και 2η, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα). Σε περίπτωση που κάποια παρέα χρειασθεί μεγαλύτερο τραπέζι, πρέπει να ενημερώσει μέχρι το μεσημέρι της 12 Ιαν 2013.
Η ατομική πρόσκληση κοστίζει 15€. Προσκλήσεις θα διατίθενται μέχρι 10 Ιαν 2013, ενώ θα διατεθεί και μικρός αριθμός (περίπου 10) επιτόπου, για κάθε ενδεχόμενο. Κρατήσεις, προμήθεια προσκλήσεων κ.ά. στο τηλέφωνο (whatsup): 6983739250.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε