Την… ψάχνει εν’ όψει ΑΕΚ ο Δώνης



  • 0
     
 Την… ψάχνει εν’ όψει ΑΕΚ ο Δώνης
 
Γεμάτο απουσιολόγιο έχει σε ένα ακόμη ματς του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης. Εκτός πλάνων για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης και Κατσικάς, οι τραυματίες Σταφυλίδης, Ολίσε, Χακόμπο και Γεωργιάδης, ενώ αμφίβολοι οι Γκαρσία και Φωτάκης.
Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του για το σχήμα που θα παρατάξει. Εφόσον είναι διαθέσιμος ο Φωτάκης, θα διατηρηθεί το 4-4-1-1 με δύο ενδεχόμενα: α) να αναλάβουν ο Καμαρά το δεξί και ο Ρομπέρ το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και β) να παίξει ο Κωνσταντινίδης δεξί χαφ και πίσω του ο Αποστολόπουλος. Αν προτιμηθεί το 4-3-3, ο Λόρενς θα παίξει στα πλάγια της επίθεσης. Σίγουροι για το βασικό σχήμα είναι οι Ιτάνζ (τέρμα), Αποστολόπουλος (δεξί μπακ), Λίνο (αριστερό μπακ), Σίλντενφελντ-Κατσουράνης (στόπερ), Λάζαρ-Κάτσε (κεντρικά χαφ) και Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε