Μπράβο στα παιδιά της Αστυνομίας στην Βέροια,τους έβγαλαν ασπροπρόσωπους όλους

Και όμως οι αστυνομία της Ημαθίας και ιδιαίτερα της Βέροιας ξελάσπωσαν όλη την Ελληνική αστυνομία της χώρας μας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς των 800 ευρώ που βρέθηκαν στο συμβάν πρώτοι και χωρίς να λογαριάζουν τίποτα έβαλαν τα στήθια τους μπροστά και έπιασαν τους ληστές που είχαν κάνει ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.
Πράγματι όλα τα παιδιά στην αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια,και καλό είναι σε τέτοιες ενέργειές να βραβεύονται από τον ίδιο τον υπουργό,είναι οι αστυνομικοί το ξανά λέμε των 800 ευρώ
Την επιτυχία της αστυνομίας την έκαναν κάτι παλικάρια από την Βέροια  και αυτό πιστεύουμε κάποιοι να το θυμηθούν στην πορεία τους.
Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά.
Επίσης μια πολύ καλή συνεργασία είχαν αστυνομία και δημοτική αστυνομία όταν κλίθηκα οι δημοτικοί αστυνόμοι να ρυθμίσουν την κυκλοφορία .

Για ακόμη μια φορά η ΛΑΙΚΟΥΡΑ-ΝEWS ήταν στο επίκεντρο των γεγονότων,όλα τα κανάλια ANT1-SKAI-STAR-ALPHA και όλη η Ελλάδα είδε τα βίντεο και τις φωτογραφίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ  από το δικό σας site την ΛΑΙΚΟΥΡΑ-NEWS,γιατί εμείς εδώ κάνουμε ρεπορτάζ.
Όλα τα site της Ελλάδας επίσης αντέγραφαν τα γεγονότα από την ΛΑΙΚΟΥΡΑ-NEWS γιατί ήξεραν ότι είμαστε μέσα στην επικαιρότητα και κατέγραφαν λεπτό προς λεπτό ότι γινόταν στην Βέροια.
Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλοι σε ένα τόσο λεπτό θέμα και μετέδιδαν της ειδήσεις από εμάς.
Δεν θα σας βάλουμε και την επισκεψιμότητα την χθεσινή που ήταν πολύ μεγάλη, αυτά είναι για άλλους πλέον που ψάχνουν  να τσιμπήσουν κανένα κλίκ και φορτσάρουν τα ψεύτικα κοντέρ τους.
Mόνο αυτό σας δείχνουμε πόσα είδαν αυτό το βίντεο δείτε το μόνοι σας.
http://www.youtube.com/watch?v=XS5UsJHOKPU


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4:21 μ.μ.

    Πράγματι αξίζει ένα μπράβο για την αναίμακτη επιχείρηση και την αποκατάσταση της ηρεμίας στη μικρή μας πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλη επειδή δεν χαμπαριάζεις..... δεν ρωτάς και τον υπεύθυνο αξιωματικό της επιχείρισης γιατί έγινε στο κέντρο της Βέροιας η σύλληψη; Αν ήταν τυχαίο τότε τυχαία δεν θρηνήσαμε θύματα ε; Ευτυχώς που δεν ήταν αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν τα όπλα οι δράστες όπως όλα δείχνουν.......Ο καλός θεούλης της Ελλάδας πάλι χτύπησε............μας φύλαξε από νέο μακελειό Νιόβης. Οι απλοί αστυνομικοί τα παιδιά δίνουν την ζωή τους για 600-800 ευρώ να προστατεύσουν ποιον; Με εντολές ποιον; Αν ήθελαν να δώσουν μάχη οι δράστες τι θα γινόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11:45 π.μ.

    Μπράβο σε όλα τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11:46 π.μ.

    Μπράβο σε όλα τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού χαμπαριάζεις εσύ olganos μας φτάνει,άλλωστε εσύ ξέρεις καλύτερα σαν πολύξερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8:02 μ.μ.

    Μπράβο στα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιχάλη πολύξερος δεν είμαι καθόλου. Ίσα ίσα έχω πολλά ερωτήματα που δεν τα κάνουν αυτοί που πρέπει σε αυτούς που πρέπει. Το να θέτεις ερωτήματα σημαίνει ότι προσπαθείς να μάθεις..........δεν δείχνει ότι ξέρεις. Ο ρόλος των δημοσιογράφων αυτός είναι για να καλύπτουν ερωτήματα του κόσμου. Δεν ξέρω αν το πήρες στραβά και γιατί το πήρες στραβά. Το ότι δεν χαμπαριάζεις νομίζω ότι σε τιμά. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Για μένα σημαίνει ότι δεν είσαι λαμόγιο δημοσιογράφος που το βουλώνει και καλύπτει πράγματα που συμφέρουν σε κάποιους. Αν σου δοθεί ευκαιρία λοιπόν στον υπεύθυνο της επιχείρισης καν του σε παρακαλώ αυτό το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε