Την καθάρισε ποτέ κανείς;Γκαρίζουν όλοι, όταν γίνεται η ζημιά.


Υπάρχουν πενήντα λόγοι για τις ζημιές από τις πλημμύρες σαν αυτήν που είδαμε στην Αθήνα. Αυτό το χάος των πάντων. Είναι σχάρα ομβρίων, που φωτογραφήθηκε πριν δέκα ημέρες. Όχι στη Βέροια. Μόνο η πεθερά μου δεν είναι μέσα. Την καθάρισε ποτέ κανείς; Γκαρίζουν όλοι, όταν γίνεται η ζημιά. Και ποιος πέταξε όλα αυτά τα μικρά σκουπίδια; Όλοι εμείς. Εμπρός λοιπόν. Όλοι μαζί για τον πάτο. Με πείσμα. Ανίκανοι και για τα ποιο απλά πράγματα. Όλοι μας.
Aναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11:41 μ.μ.

    Όλοι περιμένουμε από τον Δήμο να μας καθαρίσει και το πεζοδρόμιο που είναι έξω από το σπίτι μας.
    Καπνιστές, τυροπιτοφάγοι και φραπεδιάριδες πετούν να σκουπιδια τους όπου λάχει. Για να μην πουμε τίποτε και για τους ζωόφιλους που βγάζουν τα λατρεμένα τους να κάνουν την ανάγκη τους στην πόρτα του άλλου.
    Δεν είναι ντροπή να βγούν οι νοικοκυρές και οι νοικοκύριδες να πάρουν την σκουπίτσα και το φαράσι να σκουπίσουν εξω από το σπίτι τους. Και οι καταστηματάρχες που πετάνε την γόπα έξω από το μαγαζί τους, για να μην περιλάβω και τους τρεχαλίαριδες καμικάζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε