Ερώτηση για τον Αρβανιτίδη αλλά καμιά ερώτηση για τους απλήρωτους δημοσιογράφους

Ερώτηση στην βουλή γράφει τοπική εφημερίδα της Ημαθίας   ότι έκανε το ΚΚΕ για τους εργαζομένους του ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ,και καλά κάνει αν είναι με την εργατική τάξη και αν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λένε,και το αν το βάζουμε για κάθε επιφύλαξη...

Και το λέμε αυτό για τους εξής λόγους....

Α)δεν ακούσαμε το ΚΚΕ να κάνει καμιά ερώτηση για κάποιες εφημερίδες τοπικές εδώ της Ημαθίας,που έχουν περίπου στον ένα χρόνο απλήρωτους τους δημοσιογράφους, προσωπικό,και πουλάνε εκδοτική μούρη σε όλους με ρεπορτάζ απλήρωτων δημοσιογράφων,η δεν τους ξέρετε μήπως ποιοι είναι;Ο κόσμος πλέον το έχει τούμπανο.
Στην πορεία θα σας πούμε και ποιοι είναι...

Άντε να σας δούμε να κάνετε και εκεί καμιά διαδήλωση.

Β)δεν ακούσαμε να γίνει καμιά διαδήλωση για τους απολυμένους του δημοσιογραφικού οργανισμού του 902 και τα αλλά ΜΜΕ που έχει το Κόμμα,μούγκα εκεί τίποτα τσιμουδιά,αυτοί δεν ανήκουν στην εργατική τάξη ανήκουν όπως λένε με το κεφάλαιο,από που είναι να ξέρουμε αυτοί οι κάποτε σύντροφοί σας.

Ας πάψουν κάποιοι επιτέλους να το παίζουν εργατοπατέρες και ας κοιτάξουν να πληρώσουν τους δημοσιογράφους που τους έχουν απλήρωτους εδώ και μήνες.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12:03 π.μ.

    ξυπνηστε συναδελφοι! Η Κ....... φροντιζει καθαρα και μονο για το δικο της κομματι, πως θα μαζεψει ψηφους χρησιμοποιωντας τη δουλεια μας και εμας τους ιδιους οτι και μα λεει καταληγει στο μηνυμα με πλαγιους τροπους. Εμεις θελουμε δουλεια και οχι κλειστα μαγαζια με τη δουλεια θα πετυχουμε και οχι με το συνθημα το δικο της ''απεργια''. Ποσες εταιριες εχει κλεισει το ΠΑΜΕ? Ποιος θα μας απαντησει?

    πρωην τσιρακι του σωματειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε