Σύσκεψη για την κατασκευή αποχέτευσης στο Μακροχώρι


Με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών της Δ.Κ. Μακροχωρίου αναφορικά με το υπό κατασκευή έργο Αποχέτευσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/3 σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος Μακροχωρίου.
Στη σύσκεψη παρέστησαν η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας κ. Δημήτριος Δάσκαλος, ο Πρόεδρος κ. Διονύσιος Κουλουριώτης και  τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου, οι κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Βαρβάρα Σταυροπούλου, Απόστολος Νεστορόπουλος, Κατίνα Κωστογλίδου Δημοτικοί Σύμβουλοι Βέροιας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας και Δημοτικός Συμβουλος κ. Θωμάς Αγγελίνας, καθώς και ο Γ. Διευθυντής της ΔΕΥΑΒ κ. Θωμάς Αχτσής και ο αναπ. Δντης Τεχνικής Διεύθυνσης κ. Ηλίας Τσακτάνης.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν τόσο ο εργολάβος του έργου όσο και ικανός αριθμός ευαισθητοποιημένων δημοτών που ήθελαν να ενημερωθούν «από πρώτο χέρι» και μετείχαν ενεργά στη συζήτηση.
Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Βέροιας αναφέρθηκε στο έργο και τόνισε ιδιαίτερα στο πνεύμα συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρξει μεταξύ κατοίκων, εργολάβου και υπηρεσίας για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου.
Στην εναρκτήρια τοποθέτησή του ο κ. Δημήτρης Δάσκαλος τόνισε μεταξύ άλλων « Ένα σημαντικό έργο για την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, που μελετήθηκε από την τ. Δήμο Απ. Παύλου εντάχθηκε προς χρηματοδότηση και δημοπρατήθηκα από την ΔΕΥΑΒ,  ξεκίνησε τελικά με την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Μακροχώρι. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εργολάβο και είμαστε σίγουροι ότι το έργο με την βοήθεια όλων θα ολοκληρωθεί γρηγορότερα από τον συμβατικό χρόνο των δύο ετών. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για τυχόν όχληση τους κατά την διάρκεια των εργασιών και σας διαβεβαιώνουμε ότι προσπαθούμε και ενεργούμε για την όσο το δυνατόν ομαλή και χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία του πολίτη, υλοποίηση του έργου…».             
     Στη συνέχεια ο κ. Δ. Δάσκαλος και ο κ. Θωμάς Αχτσής αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο έργο ενώ τόσο αυτοί όσο και ο εργολάβος έδωσαν απαντήσεις στα όποια ερωτήματα τέθηκαν από τους παρευρισκομένους, ενημέρωσαν τους κατοίκους για το κόστος σύνδεσης των οικιών και καταστημάτων στο δίκτυο και ανέφεραν ότι οι δημότες, κάτοικοι των τομέων που έχει ολοκληρωθεί το έργο, μπορούν από τώρα μετά από σχετική αίτησή τους στην ΔΕΥΑΒ να συνδέονται στο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε