Συνελήφθη για κλοπές σε καφετέρια στην Βέροια



Εξιχνιάστηκαν επιπλέον πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε επαγγελματικούς χώρους που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 04/05.06.2013

Επιπλέον ταυτοποιήθηκε ένας 20χρονος ημεδαπός ως συναυτουργός του 21χρονου που δε συνελήφθη και αναζητείται

Η αφαιρεθείσα λεία ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (780) ευρώ περίπου

Συνελήφθη χθες (05.06.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 21 ετών, για κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε επαγγελματικούς χώρους που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 04/05.06.2013 στην πόλη της Βέροιας.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται να συλληφθεί και ένας ημεδαπός 20 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως συναυτουργός των διαρρήξεων.

Ειδικότερα, στη Βέροια, χθες (05.06.2013) το μεσημέρι οι προαναφερόμενοι διέρρηξαν την πόρτα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) ενός 34χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ περίπου και ένα USB.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και πειστηρίων, εντοπίστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε