Κλείνει τα μάτια ο δημος Βέροιας αραγε γιατί,,;




Ο δημος της Βέροιας μάθαμε οτι κλείνει μαγαζί καφετέρια στο κεντρο της Βέροιας για μια παραβαση που κάνουν σχεδόν ολες οι καφετέριες της πολης .

Αλήθεα ποιους ελέγχους κανει ο Δήμος  και για ποιους κάνει τα στραβά μάτια;

Ας κοιτάξει ο δημος να κανει κανένα εργο και να παψει να κλεινει καταστήματα που εργάζονται κοσμος και δεν προκαλούν.

Διαφορετικά ας κοιτάξει να ειναι ολοι νόμιμοι η ολοι παράνομοι.

Γιατι ακούγονται για πολλα... 


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:33 π.μ.

    Γιατί ρε Λαϊκούρα παίρνει πάντα το μέρος των καταστημάτων, επειδή όλη μέρα είσαι εκεί και επειδή σου δίνουν και καμιά διαφήμιση; Εμείς οι πολίτες που δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από το θόρυβο και τη μουσική ή που δεν μπορούμε να περάσουμε από τα πεζοδρόμια που είναι γεμάτα καθίσματα δεν έχουμε δικαιώματα σε αυτήν την πόλη. Εμείς όμως πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη οι μαγαζάτορες όμως χρωστάνε χρόνια ολόκληρα το 2% στο Δήμο χώρια τα πρόστιμα, αυτοί όμως να είναι στο απυρόβλητο. Τους έχεις ακούσει πως συμπεριφέρονται στους περαστικούς ειδικά αν είναι και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας (βλέπεις δεν είναι υποψήφιοι πελάτες και δεν τους νοιάζει). Ζούμε στη χούντα των καταστημάτων, γέμισαν την πόλη δεν μπορούμε να περάσουμε από πουθενά. Μόνο αυτοί έχουν δικαιώματα εμεί μόνο υποχρεώσεις. Ωραίος είσαι . (για να δούμε θα το δημοσιεύσεις;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11:20 π.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ,ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΕΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΨΗΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΦΕ ΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5:12 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΟΝΤΑΨΑ ΣΕ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΜΩΡΟ?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε