Ο δήμος Βέροιας απαντάει για την συσκότιση στην οδό Αντωνιάδη που δημοσίευσε η laikoyra.gr

O Δήμος της Βέροιας μετά από καταγγελίες αναγνωστών μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)για την οδό Αντωνιάδη που δεν έχει φώτα απάντησε τα εξής


Σας ενημερώνουμε ότι η βλάβη  που 
προέκυψε στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού  στην οδό Αντωνιάδη από τις 04-06-2013  (συσκότιση οδού), οφείλεται σε σφάλμα της ΔΕΔΔΗΕ και όχι του Δήμου  Βέροιας. Δυστυχώς δεν υπήρξε πρόβλεψη από την ΔΕΔΔΗΕ, για την ηλεκτροδότηση  της υφιστάμενης εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού,  η οποία δεν εντάσσεται στο έργο της ανάπλασης. Η διακοπή έγινε χωρίς ενημέρωση των υπηρεσιών του Δήμου, γι αυτό απευθυνθήκαμε άμεσα στους υπευθύνους για την αποκατάσταση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.  

2 σχόλια:

  1. Η βλάβη που προέκυψε, οφείλεται στην καθιερωμένη πλέον απαράδεκτη ασυνεννοησία των Υπηρεσιών στα δημόσια έργα.
    Εν προκειμένω, δεν πρόκειται για απλή αμέλεια ενημέρωσης μεταξύ "αρμόδιων" υπηρεσιών, αλλά για χονδροειδέστατο ατόπημα του εργολάβου της ΔΕΗ, που δίχως να ζητήσει να δει κανένα σχέδιο, έκοψε ή ξήλωσε καλώδια !!!
    Τουλάχιστον αυτό υπονοείται από την ανακοίνωση του Δήμου.
    Εκείνο το οποίο υφίστανται οι κάτοικοι, είναι MIA AKOMA NYXTA (η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ !!!) ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ (η χρέωση του οποίου σε πολιτισμένα κράτη αφαιρείται !!! από το λογαριασμό των αντίστοιχων ημερών) και βέβαια το κενό ασφάλειας που δημιουργείται στη γειτονιά.
    Ευτυχώς που εδόθη εντολή να είναι αναμμένα τη νύχτα 2 φωτιστικά της Στέγης Γραμμάτων και έτσι μετριάζεται το πρόβλημα (πέρασα πριν από λίγο).
    Ας ελπίσουμε ότι σύντομα, μετά και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των φωτιστικών, ο Δήμος θα φροντίσει για τη σωστή κατανομή του φωτισμού σε όλη την οδό, αφού δημιουργείται κενό μετά και την αφαίρεση της κολόνας απέναντι από τη Στέγη, η οποία και είχε ισχυρό φωτιστικό σώμα.
    Οι κάτοικοι της οδού έχουν κάθε δίκαιο να διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση αυτή, η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11:35 μ.μ.

    Ποια αποκατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη;
    Εδώ τρίτη νύχτα και τίποτα δεν έγινε. Άντε να δούμε, μπας και μας δώσει φως ο Πατριάρχης που έρχεται...


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε