Mε ντουντούκες βγήκες έξω ο δήμος Βέροιας για όσους έχουν κομμένο ρεύμα (βίντεο)

Έβγαλε τις ντουντούκες ο δήμος της Βέροιας,και φώναζαν όσοι έχουν κομμένο ρεύμα στην πρώτη κατοικία τους δημότες,να πάνε με την ταυτότητα τους και τον λογαριασμό στο δημαρχείο της  Βέροιας....
Από νωρίς το πρωί η δήμαρχος,κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι,και πολίτες, πήγαν στην ΔΕΗ Βέροιας και ζήτησαν κατάσταση δημοτών πόσοι έχουν κομμένο ρεύμα στα σπίτια τους..
Ζήτησαν να επανασυνδέσουν όλες τις διακοπές των δημοτών και είπαν τον προϊστάμενο της ΔΕΗ κ Κουτσιαμπασόπουλο αν θέλει βοήθεια ηλεκτρολόγων να βοηθήσει και ο δήμος έτσι ώστε να γίνουν οι επανασυνδέσεις ποιο γρήγορα.
Ήδη ομάδα πολιτών ψάχνει σπίτια τα οποία δεν έχουν ρεύμα να τα επανασυνδέσουν.

Δείτε το βίντεο με την ντουντούκα,αλλά και το βίντεο με όλους στην ΔΕΗ Βέροιας

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3:32 μ.μ.

    Ποσοι απο αυτους, που εχουν κομενο ρευμα, δουλευουν στην αστικη αναπλαση της πολης Βεροιας εργο αρκετων εκατομυριων ευρω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5:02 μ.μ.

    Αγαπητε λαικουρα. Καλη η οψιμη προσπαθεια των υποστηριχτων των μνημονιων για τα θυματα των μνημονιακων πολιτικων.Θα πρεπει ομως να γνωριζουν οι πολιτες της Ημαθιας οτι για να γινει επανασυνδεση πρεπει πρωτα να γινει διακοπη του ρευματος. Την εργασια της διακοπης του ρευματος την εχει αναθεσει η ΔΕΗ σε τοπικο εργολαβο ο οποιος νεοπλουτος βεβαια απο τα Δημοτικα εργα ενισχυει ακομη περισσοτερο το εισοδημα του απο την διστυχια των συμπολιτων του.Θα πρεπει καποιοι και βεβαια πολλοι να ντρεπονται για αυτην την υποκρισια.Α ς παρει θεση το ΤΕΕ και οι συλλογοι εργολιπτων ωστε να μην συμμετεχουν στην αναδοχη του εργου της διακοπης παροχων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10:49 π.μ.

    ..ε, ναι ΘΕΑΤΡΟ κυριολεκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε