Αρκετές συλλήψεις έκανε η αστυνομία στην Ημαθία - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αρκετές συλλήψεις έκανε η αστυνομία στην Ημαθία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Βέροιας, συνελήϕθη στη Νάουσα, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9 γραμμαρίων.

από αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας, συνελήϕθη σε χωριό της Ημαθίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,9 γραμμαρίων.

από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, συνελήϕθησαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 56 ετών,  διότι σε έρευνα του οχήματος στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασϕαλείας Αλεξάνδρειας.

από αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Βέροιας, συνελήϕθη στη Νάουσα Ημαθίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων και 10 σπόροι κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->