Το Βεροιώτικο μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» στην έκθεση Meat Days 2014
Στην έκθεση Meat Days 2014 που διοργανώνεται 1-3 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo Center των Αθηνών, θα συμμετέχει φέτος η Φάρμα Κουτσιώφτη με το καινοτόμο μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα». Η φάρμα Κουτσιώφτη σε συνεργασία με το τμήμα ζωοτεχνίας της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δημιούργησε ένα πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν, το μοσχαρίσιο κρέας Άρωμα, υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε Ω3 λιπαρά οξέα, με ασύγκριτη ποιότητα και γεύση! Στο περίπτερο της Φάρμας Κουτσιώφτη (Β 05 – Φάρμες Ωμέγα) οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης,
θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές οργανοληπτικές ιδιότητες του μοσχαρίσιου κρέας «Άρωμα», με κορυφαίες συνταγές μαγειρεμένες από τους κορυφαίους σεφ Αντώνη Καρπούζη και Γιώργο Λέκκα. Σας περιμένουμε!