Εικόνες ντροπής προς το νοσοκομείο Βέροιας


 Εικόνες  ντροπής αντικρίζουν καθημερινά οι μαθητές  του  5ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου που χρησιμοποιούν την πάνω πλευρά των κτιρίων για να  μεταβούν είτε στην στάση του πάνω δρόμου με κατεύθυνση προς Βέροια είτε να περάσουν απέναντι για να πάρουν το αστικό προς Ασώματα-Νοσοκομείο .

Η ντροπή είναι οχι μόνο στην έλλειψη στάσης προς την πλευρά της Βέροιας αλλά και στο ότι μια παλιά πεταμένη στάση υπάρχει στο χώρο που θα έπρεπε να δημιουργηθεί μία νέα.

Καμία σήμανση και προστασία για τα παιδιά που πρέπει να περάσουν στον απέναντι δρόμο  να φτάσουν ως την στάση και με την διάβαση να "σβήνει".

Καμία σωστή στάση για αυτά τα παιδιά και τους πολίτες που θέλουν να επιστρέψουν στο κέντρο ή της γύρω περιοχές της Βέροιας.Και όχι μόνο να γυρίσουν αλλά και όταν φτάνουν στο σχολείο δεν σταματούν στην στάση όπως ορίζει ο νόμος.Ο πολίτης που χρησιμοποιεί αστικό σταματάει μόνο σε στάση και πουθενά αλλού.

Στην απέναντι πλευρά του δρόμου είναι κάπως καλύτερα για τα παιδιά-μαθητές και τους πολίτες που κατευθύνονται προς Νοσοκομείο-ΟΑΕΔ-Ασώματα.

Ας το κοιτάξει κάποιος από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης,που εκλέχτηκαν για το δημόσιο καλό, γιατί  είναι τραγικό αυτό  που συμβαίνει στην Βέροια του 2014.

Ρεπορταζ-Φωτορεπορταζ:ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ