Είχαν Άγιο έπεσαν σε γκρεμό και σώθηκα




Όπως Γράψαμε και πριν λίγο σε προηγούμενη ανάρτηση σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μετά τις 7:30 το βράδυ στο δρόμο Βέροια Πολυδένδρι..
ένα αυτοκίνητο με πέντε άτομα μέσα τα οποία καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να πέσουν στο γκρεμό..


Τα τρία άτομα όπως λένε οι πληροφορίες μας βγήκαν άμεσα από το αυτοκίνητο και τα άλλα δύο έσπευσε Αμέσως η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ υ της Βέροιας όπου έβγαλε τα δύο νεαρά άτομα που είναι καλά στην υγεία τους όλοι


1 σχόλιο:

  1. Καλημερα σας. Ειμαι ο πατερας ενος απο τα παιδια που ηταν στο ατυχημα. Η αγωνια μου εχει να κανει με το γεγονος οτι στο σημειο καθημερινα σταθμευουν αυτοκινητα για λογους κυριως αναψυχης. Τα παιδια μας γλιτωσαν, εαν ομως ξανασυμβει; Θερμη παρακληση να αναδειξετε το ζητημσ ληψης μετρου προληψης αποφυγης εκ νεου παρομοιου περιστατικου. Το τηλ μου ειναι 6949013319. Στη διαθεση σας για οοιαδηποτε ενημερωση. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε