Καλύτερο σεξ: 4 tips που θα σας βοηθήσουν



Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των σχέσεων. Είτε μια σχέση είναι μακροχρόνια είτε έχει μόλις διαμορφωθεί, το σεξ παίζει κομβικό ρόλο στο να έρθει πιο κοντά το ζευγάρι. Παράλληλα, μας φτιάχνει τη διάθεση, καθώς μειώνει το άγχος μας, ενώ αυξάνει και την αυτοπεποίθησή μας. 

Βέβαια, είναι λογικό να αντιμετωπίζετε και μερικά προβλήματα κάποιες φορές. Το σεξ δεν μπορεί να είναι πάντα συγκλονιστικό, ούτε εσείς να είστε στα καλύτερά σας. Αν δεν είστε σίγουροι πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε το σεξ που κάνετε σαν ζευγάρι, τότε ίσως μερικά από τα παρακάτω σας δώσουν κάποιες ιδέες. 


  1. Πείτε ξεκάθαρα τι θέλετε

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε βάση. Ο/Η σύντροφός σας δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάνει κάτι με τον τρόπο που σας αρέσει. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας, γιατί μόνο έτσι θα χτίσετε γερές βάσεις για τη σχέση σας. Μπορεί να είναι λίγο άβολο να το συζητήσετε, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να απολαμβάνετε και οι δύο περισσότερο το σεξ.

  1. Δοκιμάστε καινούργια πράγματα

Το να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να κάνετε καλύτερο σεξ. Επιμείνετε περισσότερο στα προκαταρκτικά και δοκιμάστε μερικά sex toys. Μπορεί να βρείτε κάτι που λειτουργεί και για τους δυο σας ή πολύ απλά αυτή η επιλογή να μην είναι για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις τις οποίες δεν συνηθίζετε.

  1. Αντιμετωπίστε τα σωματικά προβλήματα

Αν κάποια περίοδο αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, είναι πολύ σημαντικό να τα λύσετε νωρίς. Το σεξ πρέπει να είναι διασκεδαστικό. Όχι να πονάτε, ούτε και να μαλώνετε επειδή δεν πήγε τόσο καλά μια φορά. Επομένως, αν ως γυναίκες έχετε κάποια μυκητίαση, για παράδειγμα, ή ως άντρες αντιμετωπίζετε στυτική δυσλειτουργία, πρέπει να απευθυνθείτε στον γιατρό σας, γιατί τέτοια προβλήματα εμποδίζουν τις σεξουαλικές επαφές και τις καθιστούν επώδυνες. Μια καλή λύση για τους άνδρες με αγγειακή στυτική δυσλειτουργία είναι η θεραπεία με κρουστικά κύματα. Είναι μια θεραπεία που γίνεται στο πέος του ασθενούς και που στοχεύει στο να βελτιώσει τη στύση, ενδυναμώνοντας τα αιμοφόρα αγγεία του οργάνου. Τα κρουστικά κύματα είναι ανώδυνα και προσφέρουν αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς παρενέργειες*.

  1. Μην βιαστείτε

Είναι σημαντικό να δώσετε στους εαυτούς σας χρόνο μέσα στην ημέρα για το σεξ και να μην βιάζεστε κατά τη διάρκεια. Αν περάσετε περισσότερο χρόνο φιλώντας ο ένας τον άλλο και κάνοντας προκαταρκτικά, θα ερεθιστείτε περισσότερο και θα απολαύσετε το σεξ πιο πολύ.


*Πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας. Εκείνος θα σας πει τι είναι καλύτερο να γίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε