Ο παράξενος τρόπος με τον οποίο φτιάχνουν οι Ιάπωνες την ομελέτα
Οι Ιάπωνες φημίζονται για την απλότητα των συνταγών τους, και για την φαντασία που χρησιμοποιούν όταν μαγειρεύουν, χρησιμοποιώντας τα υλικά με διαφορετικό τρόπο από ότι ο υπόλοιπος πλανήτης.
Δεν...
υπάρχει περίπτωση να βρεθείς στην Ιαπωνία και να μη δοκιμάσεις την πασίγνωστη omurice, που πρόκειται γαι ένα συνδυασμό αυγών και ρυζιού.
Βράζεις το ρύζι, όχι να γίνει τραγανό αλλά μισοβρασμένο, και στη συνέχεια κάνεις την ομελέτα, την οποία διπλώνεις και ρίχνεις το ρύζι, πιπεριές, φρέσκα μπαχαρικά, και ντοματίνια, και την αφήνεις σε πολύ χαμηλή τιμή να τηγανίζεται για λίγη ώρα.
Προσθέτεις πριν τη βγάλεις από το τηγάνι λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο και την αφήνεις στο πιάτο αχνιστή να ολοκληρωθεί το έργο τέχνης.
Βράζεις το ρύζι, όχι να γίνει τραγανό αλλά μισοβρασμένο, και στη συνέχεια κάνεις την ομελέτα, την οποία διπλώνεις και ρίχνεις το ρύζι, πιπεριές, φρέσκα μπαχαρικά, και ντοματίνια, και την αφήνεις σε πολύ χαμηλή τιμή να τηγανίζεται για λίγη ώρα.
Προσθέτεις πριν τη βγάλεις από το τηγάνι λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο και την αφήνεις στο πιάτο αχνιστή να ολοκληρωθεί το έργο τέχνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε