Στον οικουμενικό Πατριάρχη ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας


 Βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη σε ιδιωτική επίσκεψη παρέα με δημοσιογράφους της Ημαθίας, με συνεργάτες και καλούς φίλους. Ύψιστη τιμή και ευλογία σήμερα, για όλες και όλους μας, να γίνουμε δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος μας καλωσόρισε εγκάρδια. Του απένειμα τιμητική πλακέτα σε ανάμνηση της επίσκεψής μας και για να τιμήσω τα 30 χρόνια της Πατριαρχίας του.


 Μαζί του πρόσφερα έναν τόμο για τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και άλλα αναμνηστικά, αντιπροσωπευτικά του τόπου μας, της Ημαθίας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μας ευχαρίστησε και με έμφαση, μας μετέφερε τη χριστιανική εντολή της αγάπης. Νωρίτερα επισκεφθήκαμε την Αγιά-Σοφιά και τα λόγια περισσεύουν. Αμέτρητη είναι η συγκίνηση που χωράει σε μια τέτοια επίσκεψη, αμέτρητη είναι και η ένταση με την οποία σε συγκλονίζει. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο από τη Βασιλεύουσα Πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε