Μαζί χέρι χέρι με Καρανικόλα ο Γεωργιάδης

Και ο Σταύρος Γεωργιάδης στον συνδυασμό του Καρανικόλα ένας δραστήριος άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα τοπικά προβλήματα του δήμου της Νάουσας από τις καλύτερες υποψηφιότητες του υποψηφίου δημάρχου Νάουσας κυρίου Καρανικόλα..
Ο δήμαρχος Νάουσας έγραψε...
Ο Σταύρος Γεωργιάδης ήταν υποψήφιος με την ομάδα μας «ΕΝΑ μαζί» και το 2019. 
Δέχθηκε να είναι ξανά υποψήφιος μαζί μας και στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου. 
Ο «Στρατηγός», όπως τον προσφωνούν οι φίλοι του, έχει βαθιά γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και των προβλημάτων του Δήμου. 
Σταύρο, συνεχίζουμε μαζί, με τον ίδιο δυναμισμό, για το καλό του τόπου μας.
Nicolas Karanikolas I
Nicolas Karanikolas II
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 

Μετά από ώριμη σκέψη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νάουσας με την παράταξη "ΕΝΑ ΜΑΖΙ" του Δημάρχου Καρανικόλα Νικόλα. 

Αναλυτικά, η δήλωση της υποψηφιότητάς μου είναι η εξής:

"Η εποχή μάς ζητά επιτακτικά να αναλάβουμε δράση και να εκφράσουμε την πολιτική μας σκέψη μέσα από το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας. 

Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στοχεύει σε αυτό ακριβώς, να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με καλή δουλειά και γόνιμη συνεργασία, χωρίς ιδεοληπτικές αγκυλώσεις. 

Η αποτελεσματικότητα, ο καθαρός και νηφάλιος λόγος του Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, αλλά βεβαίως, και η αποδεδειγμένη πρόθεση του να συσπειρώνει άξιους δημότες χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με μοναδικό όραμα την ανάπτυξη της αγαπημένης μας Νάουσα και των τοπικών μας κοινοτήτων, καθόρισαν την επιλογή μου να συμμετέχω στον συνδυασμό «ΕΝΑ ΜΑΖΙ».  

Ζητώ τη στήριξή σας και ελπίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε