Εφορία: 15.000 ραβασάκια για αδήλωτα εισοδήματα από το 2017 - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Εφορία: 15.000 ραβασάκια για αδήλωτα εισοδήματα από το 2017

Τουλάχιστον 15.000 φορολογούμενοι θα λάβουν ειδοποιητήρια από την Εφορία σε όσους δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις το 2017 και εντοπίστηκαν ύστερα από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις. Έτσι, θα κληθούν να κλείσουν άμεσα τις εκκρεμότητες που έχουν αφήσει

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο


#ΧΡΗΣΤΙΚΑ #ΠΛΗΡΩΜΕΣ


Αρχική - My money


Εφορία: 15.000 ραβασάκια για αδήλωτα εισοδήματα από το 2017

δημοσιεύτηκε: 

09:24

, 11 Αυγούστου 2023

My money


Τουλάχιστον 15.000 φορολογούμενοι θα λάβουν ειδοποιητήρια από την Εφορία σε όσους δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις το 2017 και εντοπίστηκαν ύστερα από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις. Έτσι, θα κληθούν να κλείσουν άμεσα τις εκκρεμότητες που έχουν αφήσει.



Όπως αναφέρουν “Τα Νέα”, ο λογαριασμός του φόρου προκύπτει κατ’ εκτίμηση βάσει των πληροφοριών που έχει η Αρχή στη διάθεσή της. Οι εν λόγω φορολογούμενοι έχουν εντοπιστεί από την Εφορία είτε να έχουν λάβει εισοδήματα τα οποία και δεν έχουν δηλώσει, είτε ακόμη και να μην έχουν υποβάλει καθόλου φορολογική δήλωση. Οι εν λόγω παραβάσεις εστιάζονται κυρίως στο 2017.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν ο φοροελεγκτικός μηχανισμός έχει λάβει εντολή να στείλει φέτος τουλάχιστον 15.000 εκκαθαριστικά με φόρους «κατ’ εκτίμηση», δηλαδή με ποσά φόρου που έχουν υπολογιστεί για εισόδημα το οποίο προκύπτει με βάση τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση της, η φορολογική αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->