Συνεχείς συναντήσεις με σοβαρότητα κάνει η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Τζωρτζίνα Αθανασίου

Αναγνωρίζοντας την ζωτική σημασία των μεταφορών στην ανάπτυξη και γνωρίζοντας την συμβολή τους στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, επισκέφθηκα τα γραφεία του ΚΤΕΛ Νομού Ημαθίας, και τα αστικά ΚΤΕΛ Νάουσας και Βέροιας. 

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων συνομίλησα με τον Πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Κ. Συμεωνίδη και κ. Ζουγιό Αναστάσιο αντίστοιχα, όπως και με τους κ. Βαγγέλη Αδαμίδη και Παύλο Παυλίδη. 

Η συζήτηση και στις τρεις συναντήσεις ήταν κατατοπιστική αφού θίξαμε την ιδιαιτερότητα της περιοχής λόγω της εγγύτητάς της με την Θεσσαλονίκη, την διασύνδεση των αστικών κέντρων με τις κοινότητες και τα μαθητικά δρομολόγια. Ένα άλλο σημείο στο οποίο αναφερθήκαμε ήταν ο Νόμος 4974/2022 που αφορά στις δημόσιες υπεραστικές και αστικές τακτικές οδικές μεταφορές επιβατών, η εφαρμογή του οποίου απασχολεί τους επαγγελματίες και έχει επίπτωση στο επιβατηγό κοινό.
 
Το ενδιαφέρον τόσο της Περιφέρειας όσο και της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας παραμένει αμείωτο για έναν κλάδο που στηρίζει τις μεταφορές ατόμων και εμπορευμάτων στηρίζοντας την οικονομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε