Ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος στο ΜΦΗ Σωσιδειο Γηροκομειο Βέροιας

Εχθές επισκέφθηκα το ΜΦΗ Σωσιδειο Γηροκομειο Βέροιας στα πλαίσια της ενημέρωσης μου για τις δομές Κοινωνικής Προστασίας στον Δήμο μας .
Στο Ίδρυμα προΐσταται η Καλτσιου Μαρία και λειτουργεί ως ΝΠΙΔ.
Αρωγός στην προσπάθεια της Διοίκησης για προσφορά στο Γηροκομείο είναι η πρόεδρος του αδελφάτου του Γηροκομείου κ. Μούρτζιου - Χατζηευστρατιαδου Ευδοξία και ο Αντιπρόεδρος ο Ιατρος Μουρτζιος Ιωάννης που προσφέρουν τα μέγιστα στο γηροκομείο με την χρήστη διοίκηση και την άδολη προσφορά τους ακόμη και με προσωπική χειρωνακτική εργασία !!!
Το ζεύγος Μούρτζιου και ο Διευθυντής Βασίλης Μαντρατζης αφού με ξενάγησαν σε όλους τους χώρους με ενημέρωσαν ενδελεχώς για την συνολική κατάσταση του Γηροκομείου. 
Οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες αφού η Διοίκηση έκανε εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς . Πρώτα έβαλε τάξη στα οικονομικα και σιγά σιγά έκανε ανακαίνιση σε όλους τους χώρους με συνέπεια οι τρόφιμοι να ζουν σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον, όπως αρμόζει στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας !!!
Επιπρόσθετα μπροστά από το Γηροκομειο είναι η παλιά κατοικία του Σωσιδη Ευεργέτη και ιδρυτή του Γηροκομείου, ένα καταπληκτικό κτίσμα που πρέπει πάσι θυσία να ενταχθεί σε κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης προκειμένου να γίνει ένα εξαιρετικό αξιοθέατο που μπορεί να βοηθήσει και τον Δήμο μας και στον Τουρισμό!!! 
Θέλω να δώσω τα θερμά μου Συγχαρητήρια στο ζεύγος Μούρτζιου και σε όλο το ΔΣ του ΝΠΔΙ σιτον Διευθυντή Βασιλη Μαντρατζη γιατί πραγματικά Πράττουν ένα θεάρεστο έργο που πρέπει να βρει και συνεχιστές !!!
Γενικότερα τα τελευταία τραγικά γεγονότα με τον θάνατο του παλικαριού στον Πειραιά και οι τρομακτικές πλημύρες στην Θεσσαλία με τους νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές μας έδειξαν ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων πρέπει να είναι το πρώτιστο!!! Επιπροσθέτως όλοι μας εκτός της αλληλεγγύης που πρέπει να δείχνουμε συνεχώς , θα πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε την νέα γενιά στον αλτρουισμό και την προσφορά !!!
Γιατί πάνω από όλα είναι ο Άνθρωπος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε