Επίδομα θέρμανσης: Πώς θα γίνει ο υπολογισμός του


Από 100 έως 800 ευρώ θα είναι το επίδομα θέρμανσης για τους περισσότερους δικαιούχους, ωστόσο η ενίσχυση μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 1000 ευρώ, για δικαιούχους σε περιοχές που θεωρείται ότι έχουν ιδιαίτερο ψυχρό χειμώνα.  Στις περιοχές όπου οι κλιματικές συνθήκες είναι δυσμενέστατες και επικρατεί δριμύ ψύχος το χειμώνα, το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά 25%. Τα 1000 ευρώ θα είναι το ανώτατο ποσό που μπορεί να δοθεί, σύμφωνα με τον Ελεύθερο ΤύποΓια όσους δικαιούχους εγκατέλειψαν την περίοδο 2022-2023 το φυσικό αέριο ως μέσο θέρμανσης και χρησιμοποίησαν το πετρέλαιο ή άλλα μέσα, πλην φυσικού αερίου, καθώς επίσης και για όσους υπέβαλαν την περίοδο 2022-2023 αιτήσεις για την είσπραξη επιδομάτων θέρμανσης, αλλά την περίοδο 2021-2022 δεν είχαν υποβάλει αιτήσεις και δεν έλαβαν επιδόματα, τα ποσά του επιδόματος δεν θα διπλασιάζονται όπως γινόταν πέρυσι.

΅Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr όμως για όλους αυτούς θα ισχύσουν υψηλότερα εισοδηματικά όρια, ίδια πλέον με όλους τους άλλους δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε