Πολιτικός πολιτισμός από τον Κώστα Καλαϊτζίδη στον Διονύση Διαμαντόπουλο. - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Πολιτικός πολιτισμός από τον Κώστα Καλαϊτζίδη στον Διονύση Διαμαντόπουλο.

Γράφει ο Διονύσης Διαμαντόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό...
Στα τόσα ευγενικά και ενθαρρυντικά μηνύματα που έλαβα για την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα σε ένα: Στο τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Καλαϊτζίδη, με τον οποίο συνεργάστηκα το διάστημα που ήμουν Διευθυντής Εκπαίδευσης. 
Αν και ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αν και είμαστε σε διαφορετικά Περιφερειακά ψηφοδέλτια, μου τηλεφώνησε, όχι μόνο για να μου ευχηθεί απλά και τυπικά "καλή επιτυχία". Τα κολακευτικά του λόγια προς το πρόσωπό μου ήταν από αυτά που σε κάνουν να κοκκινίζεις και δύσκολα τα μεταφέρεις σε ένα δημόσιο βήμα, από τον φόβο της περιαυτολογίας.  
Φίλε Κώστα, σ' ευχαριστώ δημόσια! Η ευγένεια, η μεγαλοψυχία και η εντιμότητά σου δίνουν μαθήματα πολιτικού πολιτισμού, αποδεικνύοντας στην πράξη τη σωκρατική θέση για τη συνάφεια που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στην πολιτική και την ηθική. 
Ολόψυχα καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->