Και η Ελισάβετ Νικολοπούλου με Βοργιαζίδη για τον δήμο Βέροιας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Και η Ελισάβετ Νικολοπούλου με Βοργιαζίδη για τον δήμο Βέροιας

 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» κατεβαίνει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η Ελισάβετ ΝικολοπούλουΔιαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της:

«Επέλεξα να ασχοληθώ με τα θέματα του Δήμου μας, εντασσόμενη για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο "ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ" του Κώστα Βοργιαζίδη.

Επιλογή που έχει να κάνει με ιδεολογικές συγγένειες, προσωπικές σχέσεις και με την άποψη ότι με τους ανθρώπους που συμμετέχουν στον χώρο αυτό, θα μπορούσα να συνεργαστώ αρμονικά για τη δημιουργία μιας ωραιότερης πόλης, ενός Δήμου που θα σε ελκύει να ζήσεις ευχάριστα σ’ αυτόν, με πολίτες που θα βλέπουν μέρα με τη μέρα να επιλύονται προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Ένας Δήμος όπως τον σχεδιάζει ένα μικρό παιδί...

Είναι σίγουρο ότι έτσι θα γίνουν όλα; Θα παλέψουμε, με ΔΡΑΣΗ και με ΓΝΩΣΗ, να γίνουν… αυτή είναι η κατεύθυνση του συνδυασμού μας, αυτή είναι και η κατεύθυνση η δικιά μου.

Σε μια τέτοια κατεύθυνση θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και στην λογική αυτή θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις.


Λίγα λόγια για την προσωπική μου "διαδρομή"

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1985 με καταγωγή το Κεφαλοχώρι Ημαθίας. Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα απέκτησα μεταπτυχιακό στα Ενεργειακά Συστήματα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Σήμερα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και πιο συγκεκριμένα ως μηχανολόγος στην εταιρεία "Tasty Fruit" Αποστολίδης Σ.-Νικολόπουλος Β.Ο.Ε.

Με την ιδιότητά μου αυτή συμμετείχα σε διεθνείς εκθέσεις με απώτερο σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Διαμένω με τον σύζυγό μου Αλέξανδρο Ταραλά στη Βέροια και έχουμε την ευτυχία να έχουμε δύο παιδιά 3 ετών και 6 μηνών.

Σέβομαι και αγαπώ τον τοπικό πολιτισμό. Έτσι συμμετείχα ενεργά στον πολιτιστικό σύλλογο "Η Ειρήνη" Κεφαλοχωρίου καθώς επίσης και στον πολιτιστικό σύλλογο "Αγία Βαρβάρα", Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας.

Από την οικογένειά μου έμαθα να εργάζομαι σκληρά, να σέβομαι τη διαφορετική άποψη και να χρησιμοποιώ την κοινή λογική στην πορεία επίλυσης προβλημάτων.

Ζητώ λοιπόν την στήριξή σας αλλά και την ψήφο σας, που θα μου δώσει την ευκαιρία να σας υπηρετήσω από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!»

Νικολοπούλου-Ταραλά Ελισάβετ

Στοιχεία επικοινωνίας

-Τηλέφωνο 6976026886

-email elisavetnik85@yahoo.gr

-Facebook Elisoyla Niko L

-Instagram elisoyla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->