Πρωτάθλημα γυναικών: Ποσειδώνας Βέροιας - Α.Σ Καστοριάς 3-1

 Πρωτάθλημα γυναικών: Ποσειδώνας Βέροιας - Α.Σ Καστοριάς 3-1
Με το δεξί ξεκίνησε της αγωνιστικές του υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του Ποσειδώνα, κερδίζοντας την πρώτη αγωνιστική μέσα στην Βέροια την ομάδα της Καστοριάς με 3-1 σετ(25-17,20-25,25-21,25-20).
Η νεανική ομάδα της Βέροιας παίζοντας έξυπνα και πειθαρχημένα κέρδισε την αγωνιστική ομάδα της Καστοριάς φέρνοντας μεγάλη οικανοποιηση στο προπονητικό Τιμ καθώς και στους φιλάθλους στην κερκίδα.
Σύνθεση ( Λουκάς Στέργιος) καπνά Ηλιάνα, Καλαϊτζή Χριστίνα, Βέργου Θωμαή, Χατζηαθανασίου Άννα,Βέϊου Μελίνα , Μπασιά Μαριαλένα, Γκαϊτατζή Μαρία, Γιοβανούλη Δήμητρα, Θεοδωρακοπούλου Άννα, Μήτσιου πασχαλίνα, Τσακιριδου Ευδοξία, Κουτσαντά Αλεξάνδρα, Πάντσιου Βασιλική,Αιδηνίδου Έλενα .
Το ΔΣ του Ποσειδωνα θα ήθελε να ευχαριστήσει το ζαχαροπλαστείο Τρίγωνο του Αργυρή Σακαλη για την χορηγία των εμφανίσεων των αθλητριών για το πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας γυναικών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε