Μεγάλες συγκινήσεις στο γραφείο του Καλαϊτζίδη

Φυσικά στις μεγάλες χαρές του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη δεν θα μπορούσαν να λείπουν αυτές τις στιγμές τα τρία υπέροχα εγγόνια του..
Όμως και ο γαμπρός του Κώστα Καλαϊτζίδη  Γιάννης Μοσχοφίδης που έτρεχε ολο τον καιρο του προεκλογικού αγωνα ...φυσικά η νυφη Μαρία περήφανη για τον πεθερό της αν και εγκυμονούσα δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτές τις Οικογενειακές στιγμές

Στις μεγάλες χαρές δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα κουνιάδια του Καλαϊτζίδη που έσπευσαν αμέσως στο γραφείο να αγκαλιάσουν τον γαμπρό τους..
Όσο για την κόρη του Καλαϊτζίδη (Λίτσα) και τον γιο του (Ζάχο)τα λόγια είναι περιττά...στυλοβάτες  δίπλα στον πατέρα τους τον παρακολουθούσαν κάθε λεπτό σε κάθε κίνηση..περήφανοι και οι δύο για τον πατέρα τους..
Όπως και οι δύο λεβέντες που τους αποκάλεσε ο αντιπεριφεριάρχης τους έχω σαν δικά μου παιδιά..
Όσο για τα αδέρφια του Κώστα Καλαϊτζίδη Καλαϊτζίδη που δεν είναι σε καμία φωτογραφία εδώ..αυτοί έκαναν τον μεγαλύτερο αγώνα δίπλα στον αδερφό τους που του στάθηκαν τόσο πολύ που θα ζήλευαν πολλά αδέρφια..(Ευλογημένη οικογένεια )
Όλοι ήταν εκεί φίλοι και γνωστοί να συγχαρούν τον Κώστα Καλαϊτζίδη,οσοι δεν ηθελαν δεν πήγαν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε