ΝΤΡΟΠΗ-Ο δήμος Βέροια ακούει; Μανούλες παρακαλάνε για μια παιδική χαρά για τα παιδιά τους...

Εγώ η μαμά της μικρής Σοφιλενιας με Αναπηρία και πολλα ακόμα παιδια περιμένουμε την κατασκευή της πολυποθητης παιδικης χαράς για παιδια με Αναπηρία. Το 2020 και αφου μετά από πολλες προσπαθειες να ψυχαγωγηθει η μικρή μου σε τυπική παιδικη χαρά δεν ήταν δυνατόναποφάσισα να απευθυνθώ στον Αρμόδιο Αντιδημαρχο. Πράγματι πηγα , ανέφερα το θέμα και ζήτησα να συζητηθεί. Αν και έκπληκτος ευγενικά μου είπε πως ναι θα συζητηθεί. Κατα διαστήματα ενοχλουσα και ρωτουσα παντα ευγενικά την πορεια του θέματος. Φθάνουμε στο 2021 και εγκρίνεται η χρηματοδότηση από το πρασινο ταμείο. 210.000 Ευρώ. Από το τότε μέχρι και τώρα οι απαντήσεις που μου δίνουν στα απειρα τηλεφωνήματα μου είναι οι εξής. Οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Περιμένουμε να βρεθεί Αναδοχος, να περασει οικονομική Επιτροπή. Ξαφνικά αλλάζει γραφείο το θέμα. Δια μαγείας μου απαντουν ότι έχει παγωσει το θέμα αφου δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τα όργανα που αφορούν παιδια με Αναπηρία. Σε αντίθεση με τον Αντιδήμαρχο που μου είπε πριν λίγες μέρες ότι δεν θα ξαναγίνει διαγωνισμός, και σε 15 με 20 ημέρες θα υπάρξει Αναδοχος. Τα συμπεράσματα είναι εμφανή. Όμως δεν παραιτουμαι. Είναι δικαίωμα των παιδιων μας.
ΛΑΙΚΟΥΡΑ 
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις το πρόβλημα στο σπίτι σου δεν πρόκειται να λυθεί κάτι... και κύριοι στην αυτοδιοίκηση εύχομαι να είναι όλα καλά στις οικογένειές σας ...αλλά είναι ντροπή για τον κάθε Δήμο να μην υπάρχει παιδική χαρά για τα άτομα με ειδικές ανάγκες... γιατί κύριοι κάποια παιδιά στερούνται μερικά πράγματα στην ζωή εξαιτίας κάποιων που διοικούν που δεν έχουν μεριμνήσει για αυτές τις ψυχούλες .  
Το μόνο που λέμε είναι ΝΤΡΟΠΗ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε