Στην Αθήνα ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μαζί με τους αγρότες

Στην Αθήνα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ.Γ. Βέροιας, Τάσο Χαλκίδη και Γιάννη Βράνα, μεταβήκαμε σήμερα για να απαιτήσουμε την άμεση επίλυση καυτών προβλημάτων όπως, η απώλεια του εισοδήματος των αγροτών εξ αιτίας της κλιματικής αλλαγής, οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για παγετό και χαλαζόπτωση έτους 2023 και οι επιπτώσεις του Ουκρανικού πολέμου στις τιμές των αγροτικών προϊόντων .
Μέσα από μια εκτενή συζήτηση παρουσιάσαμε στον υπουργό κ. Αυγενάκη και τον υφυπουργό κ. Σταμενίτη, την πλήρη εικόνα των θεμάτων που απασχολούν τους παραγωγούς της Ημαθίας και θέσαμε τους προβληματισμούς μας για το μέλλον του κλάδου που κάθε χρόνο φθίνει και οδηγείται σε αφανισμό.
Από τη πλευρά τους, τόσο ο κ. Αυγενάκης όσο και ο κ. Σταμενίτης, έδειξαν ιδιαίτερη κατανόηση στα δίκαια αιτήματα μας και δεσμεύτηκαν να εργαστούν για την επίλυση τους.

Για τον περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικωστα και για μένα προσωπικά, ο πρωτογενής τομέας, η αγροτική ανάπτυξη και τα εισοδήματα των αγροτών, αποτελούν την αιχμή του δόρατος του προγράμματος μας. 
Για το λόγο αυτό, η σημερινή μας πρωτοβουλία κρίθηκε αναγκαία και η άμεση προσπάθεια για εύρεση λύσης, επιτακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε