Θλίψη στην Ημαθία "έφυγε" ο δημοσιογράφος και εκδότης Ηλίας Τζαφέρης

Σοκ και θλίψη στον «κόσμο» των μέσων ενημέρωσης προκάλεσε η είδηση πως «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» και του site Lykavitos, Ηλίας Τζαφέρης καταγωγή από την Μελίκη Ημαθίας .

Ο Ηλίας Τζαφέρης είχε εργαστεί 34 χρόνια στον κλάδο σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Είχε ξεκινήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 961 το 1990.

Το 1994 ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη στο Κανάλι 5 (Alter) για 5 χρόνια, από το 1994 μέχρι το 1999, ενώ παράλληλα έγινε διευθυντής στο Business Radio από το 1997 ως το 1999. Από το 2000 έως το 2002 ήταν αρχισυντάκτης στον Alpha ενώ από το 2007 έως το 2011 στην εφημερίδα «Το Άρθρο». Ακολούθησε εκ νέου η θέση αρχισυντάκτη στην «Ημερησία», η ίδρυση της εταιρείας «HT Press Online», η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε